Γιαννακόπουλος - Eρασιτέχνης Ολυμπιακός: «Πόλεμος» δηλώσεων για το... βόλεϊ

Photo: Eurokinissi

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρςες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλο και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έξέδωε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι αρχηγός αποστολής της ομάδας βόλεϊ ανδρών, στον αυριανό πρώτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», εξέδωσε σήμερα το «τριφύλλι».

Παράλληλα, σε αυτήν, κατέστη σαφές ότι η ανοχή στις διαιτητικές αδικίες που έχουν υποστεί οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού ΑΟ θυμίζοντας... ποδοσφαιρικά παραδείγματα έχει τελειώσει, καθώς «αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετικη ανακοίνωση:

«Η ανυπαρξία των προηγούμενων διοικήσεών μας σε όλα τα επίπεδα, μας είχε φέρει στο σημείο να είμαστε υπερχρεωμένοι, όλα τα τμήματα να βρίσκονται στην ανυποληψία αλλά και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα αποφάσεις διαιτητών χειρότερες και από το πέναλτι του Παπουτσέλη και το οφσάιντ του Κατσουράνη, όπως αυτή στη χθεσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Γυναικών και εκείνη στην περσινή αναμέτρηση του βόλεϊ Ανδρών.

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Υ.Γ.: Αύριο, 13/2, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ η ομάδα θα συνοδευτεί από τον Πρόεδρό μας κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

Άμεση αντίδραση Ολυμπιακού και απάντηση Γιαννακόπουλου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός πήρε θέση για την παρουσία του προέδρου των πράσινων στο γήπεδο, εκφράζοντας τους φόβους του για την ασφάλεια του.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στην αστυνομία πως δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του, σε περίπτωση που συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ρέντη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ζητάει να μην παρευρεθεί ο Γιαννακόπουλος στον Ρέντη, ενώ αντίστοιχα και ο Μιχάλης Κουντούρης δεν θα δώσει το παρών στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην ανακοίνωση του αντίστοιχου του Ολυμπιακού, σχετικά με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ντέρμπι των δύο ομάδων στο βόλεϊ για το League Cup Νίκος Σαμαράς.

Τόνισε ότι κανένας από το διοικητικό συμβούλιο δεν θα πάει στο γήπεδο και επεσήμανε ότι θα είναι υπεύθυνοι όλοι αν κάποιο μέλος της αποστολής πάθει κάτι.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020.

Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά.

Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε!

Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν.via Ειδησεις https://ift.tt/3bD2Tkf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.