Mega: Άρχισε να εκπέμπει - Πώς θα το συντονίσετε στις τηλεοράσεις σας

Επέστρεψε κανονικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το βράδυ της Τρίτης το Mega, έπειτα από μία απουσία περίπου ενάμιση έτους.
Το νέο Mega εκπέμπει σε κανονική και υψηλή ανάλυση, όπως οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί, ενώ μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου που είναι η πρεμιέρα, παίζει μόνο το τρέιλερ της επιστροφής του ανά 5 λεπτά και μια κάρτα που αναγράφει το νέο του σλόγκαν, «Mega όπως πάντα!».
Για να το παρακολουθήσετε, στην περίπτωση που δεν το βρίσκετε στα ρυθμισμένα κανάλια σας, θα πρέπει να συντονίσετε ξανά τις συχνότητες της Digea.
Αν έχετε συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι «επανασυντονισμός των καναλιών». Έτσι θα συντονιστείτε με το MEGA και θα μπορέσετε στη συνέχεια να διαλέξετε την θέση που θα του δώσετε στο τηλεκοντρόλ σας.
Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες θα τοποθετήσουν αυτόματα το κανάλι και έτσι με το ζάπινγκ θα το ανακαλύψετε εύκολα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προς το παρόν, δεν εκπέμπει σε Cosmote TV, και Nova.


via Press24.gr https://ift.tt/37lgppp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη