Στην Αράχωβα με το Opel Combo Life



«Θέλω να παραλάβω τουρίστες από το κέντρο της Αθήνας και εν συνεχεία να τους μεταφέρω με άνεση και ασφάλεια στην Αράχωβα». «Επιθυμώ να εκδράμω με την οικογένειά μου το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό και το ταξίδι θέλω είναι μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για όλους μας. Ποιο αυτοκίνητο θα καλύψει τις ανάγκες μας»;

Συνηθισμένες ερωτήσεις επαγγελματιών και ιδιωτών προς τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, στις οποίες για να δώσουμε ξεκάθαρες απαντήσεις, δοκιμάζουμε για μια εβδομάδα σε δύσκολες και εξαντλητικές διαδρομές, γράφοντας πάνω από 1.500 χιλιόμετρα κάθε φορά, όλα τα επαγγελματικά οχήματα.

Όπως κάναμε και αυτή τη φορά με το Opel Combo Life, οδηγώντας το σε διαφορετικές διαδρομές καταγράφουμε τις δικές μας μετρήσεις και την προσωπική μας εμπειρία. Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας για να λάβετε όλες τις απαντήσεις που θέλετε.
Στο δρόμο για την Αράχωβα
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/372y3xU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη