Το ΠΑΜΕ αποκτά λογαριασμό στο Twitter

Από σήμερα Πέμπτη (6/2) το ΠΑΜΕ θα αποκτήσει τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Twitter«ενισχύοντας τη συνολική παρέμβαση του ταξικού – συνδικαλιστικού εργατικού κινήματος στο Διαδίκτυο», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ΠΑΜΕ «Τόσο ο νέος λογαριασμός στο Twitter όσο και οι μελλοντικές, άμεσες πρωτοβουλίες στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, συμβάλλουν ενιαία στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑΜΕ να μεταφέρει τη ζωντανή δράση των συνδικάτων, την ανάδειξη των προβλημάτων μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς, να αναδεικνύονται οι εργατικοί αγώνες, οι κλαδικές κινητοποιήσεις, οι αγώνες του εργαζόμενου λαού συνολικά. Να αναδεικνύονται οι θέσεις του ταξικού-συνδικαλιστικού κινήματος.

H αναβάθμιση «των διαδικτυακών μέσων του ΠΑΜΕ, των μέσων επικοινωνίας, η λειτουργία του web radio με εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων αλλά και με καθημερινές θεματικές ειδησιογραφικές, αθλητικές, πολιτιστικές εκπομπές, το περιοδικό της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΕ, τα δελτία ειδήσεων με βάση τις εξελίξεις, θα συνεχιστεί, θα εμπλουτιστεί και θα πλαισιωθεί από νέες, αντίστοιχες πρωτοβουλίες».via Press24.gr https://ift.tt/381cDCI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.