Κομμένο το wi-fi στο γήπεδο για να παρακολουθούν μόνο τα ματς

photo: pixabay

Κίνηση κόντρα στο ρεύμα της εποχής από μια ομάδα που δηλώνει πως δεν νιώθει από social media και Instagram ενώ την ώρα παίζει η ομάδα στο γήπεδο και, πάνω από όλα, θέλει οι οπαδοί της να μην είναι με τα κινητά στα χέρια.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δηλώνει ότι δεν νιώθει από social media και Instagram ενώ την ίδια ώρα παίζει η ομάδα στο γήπεδο: Θέλει οι οπαδοί της να πάψουν να είναι όλη την ώρα με τα κινητά στα χέρια.

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Bild ο Άξελ Χέλμαν, εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην έξαρση των social media εν έτει 2020. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ώρες που ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο γήπεδο και οφείλει να γεμίζει εικόνες και συναισθήματα από αυτό που βλέπει κι όχι ν' ασχολείται με το κινητό.

«Δεν θέλουμε να περνάει σε δεύτερη μοίρα η εμπειρία της παρουσίας στο γήπεδο και της στήριξης στην ομάδα» είπε ο Χέλμαν για την ιδέα να κοπεί το Wi-Fi στην έδρα της Άιντραχτ.

Παράλληλα, υπάρχει πλάνο της ομάδας για την αύξηση της χωρητικότητας κατά 8.000 θέσεις.

Πηγή: gazzetta.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2SlQfP0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη