Κορονοϊός: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα αργήσει 10-12 μήνες, εκτιμά ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας

Κορονοϊός: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα αργήσει 10-12 μήνες, εκτιμά ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας

Ο καθηγητή Βιοχημείας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, προχώρησε σε εκτιμήσεις για το εμβόλιο και τη θεραπεία με χάπια για τον κορονοϊό.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο καθηγητής Βιοχημείας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, εκτιμά ότι το αργότερο σε έναν χρόνο από σήμερα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Απαντώντας σε ερώτηση φίλου του, κάτω από την ανάρτησή του, ο κ. Κουρέτας είπε πως δοκιμάζονται κάποια χάπια για συμπτωματική αντιμετώπιση του κορονοϊού, «με αμφίβολα αποτελέσματα».

Για τα εμβόλια ανέφερε ότι πολλές μικρές βιοτεχνολογικές εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική έχουν μπει στην κούρσα για την παρασκευή του εμβολίου και σήμερα άρχισε στην Αμερική η πρώτη κλινική μελέτη σε ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του καθηγητή:

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για κορονοϊό: Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος στον δρόμο γελάει



via Ειδησεις https://ift.tt/2WoZzUC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη