Αναστέλλονται οι αιτήσεις ΟΣΔΕ 2020 στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αναστέλλονται οι αιτήσεις ΟΣΔΕ 2020 στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Την αναστολή των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020 προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενιαία ενίσχυση ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η αναστολή υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ θα ισχύσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν θα δέχεται τις σχετικές αιτήσεις το διάστημα αυτό ώστε να μην παρατηρηθεί προσέλευση στις υπηρεσίες του Οργανισμού από τους χιλιάδες αγρότες.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη αλλά και ο υποχρεωτικός κατ' οίκον περιορισμός για 14 ημέρες όσων μπαίνουν στην Ελλάδα αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής κυβερνητική επρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Παράλληλα αποφασίστηκε:

- η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου

Σημειωτέον ότι τους δημοσιογράφους ενημερώνει η κυρία Πελώνη καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.



via Ειδησεις https://ift.tt/39QCBtA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη