ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ – Σειρά μυστηρίου (trailer)

ΕΡΤ3 – Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ – Σειρά μυστηρίου (trailer)
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:50 

«Miss Fisher's Murder Mysteries»

Eπεισόδιο 12: ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ [Murder in the Dark]

Η θεία και οι ξαδέλφες της Pryne είναι οι βασικές κατηγορούμενες, όταν ένα κορίτσι βρίσκεται πνιγμένο στο σιντριβάνι τους. Η Phryne βοηθάει την αγαπημένη της θεία στην έρευνα, αλλά έρχεται η στιγμή που αμφισβητεί το ταλέντο της στην έρευνα. Ήταν στην πραγματικότητα, ο Murdoch Foyle, ο άντρας που σκότωσε την αδελφή της, ή μήπως ήταν κάποιος από το κοντινότερο περιβάλλον της? Είναι η στιγμή που η Phryne καλείται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της.

Σειρά μυστηρίου αυστραλιανής παραγωγής 2012 που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (α΄κύκλος)
Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του '20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Πρωταγωνιστούν : Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33mWgyX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη