Ρέθυμνο: 80 συλλήψεις μετά από συμπλοκή διαδηλωτών – αστυνομικών

Ρέθυμνο: 80 συλλήψεις μετά από συμπλοκή διαδηλωτών – αστυνομικών

Σε 92 συνολικά προσαγωγές, εκ των οποίων οι 82 μετατράπηκαν σε συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται με μικρή αιμορραγία στο κεφάλι μετά από χτυπήματα αστυνομικών, όπως καταγγέλλεται, ενώ άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες.

΄Aλλα δυο άτομα είχαν θλαστικά τραύματα και όλοι τους υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα ατόμων εθνικιστικών φρονημάτων πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Ακολούθησε αντιφασιστική διαδήλωση έξω από το Δημαρχείο. Υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των συμμετεχόντων στην αντιφασιστική διαδήλωση και δυνάμεων της αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 80 ατόμων.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα νωρίς το πρωί.
Λόγω των δεκάδων προσαγωγών, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ, έκανε παρέμβαση στην αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, με τον πρόεδρό της να τονίζει στις αστυνομικές αρχές την τεράστια επικινδυνότητα συγκέντρωσης τόσων ανθρώπων σε ένα χώρο εν μέσω πανδημίας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cYSBvA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη