Κορονοϊός - Alpha: Αλλαγές σε εκπομπές και δίωρο δελτίο ειδήσεων!

photo: pexels

Λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός, ο Alpha προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμά του, ενισχύοντας τις ενημερωτικές εκπομπές αλλά και επεκτείνοντας το δελτίο ειδήσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Alpha αναφέρονται τα ακόλουθα «συναισθανόμενοι την πρωτόγνωρη κρίση με την οποία είμαστε αντιμέτωποι, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον κοινωνικό ρόλο μας που στο επίκεντρό του έχει την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των τηλεθεατών». Σε αυτό το πλαίσιο, ενσιχύονται οι εκπομπές με ιατρικά θέματα για τον κορονοϊό.

Όπως σημειώνει ο σταθμός «Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας ασφαλές, συνεχίζουμε τη ροή του προγράμματός μας, ενισχύοντας το κομμάτι της ενημέρωσης. Προσαρμόζουμε τη θεματολογία της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» ρίχνοντας τη βαρύτητα σε θέματα που αφορούν στην υγεία μας.

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης παρατείνουμε τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων σε 2 ώρες. Το Alpha News θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 ώστε να μεταφέρει στους τηλεθεατές ενδελεχώς όλες τις εξελίξεις, τις νέες οδηγίες και τα μέτρα που αφορούν στη συνθήκη που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα αλλά και παγκοσμίως».

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός - ΣΚΑΙ: Αυτές είναι οι εκπομπές που αλλάζουν στο πρόγραμμα - Επίσημη ανακοίνωση

Κορονοϊός - Τηλεόραση: Σταματούν οι εκπομπές των Μουτσινά, Λιάγκα, Στεφανίδου!



via Ειδησεις https://ift.tt/38MTaW4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη