Ορκωμοσία: Ο Νίκος Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ορκωμοσία: Ο Νίκος Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Στις 11 ορκίζεται στο Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία του νέου οργάνου διαχείρισης της κρίσης με τον κορονοϊό.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναβαθμίζεται σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δοκιμάστηκε από φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές. Τώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή, τον κορονοϊό.

«Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα για την αντιμετώπισή του και απευθύνει έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ταυτόχρονα, αναθέτει τις αρμοδιότητες του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας» προσθέτει.

Επίσης με απόφαση του πρωθυπουργού, αναβαθμίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Στρατηγός ε.α. και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου.

Σχετική είδηση:Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα μέτρα πρόληψης στα σούπερ μάρκετ-Αδ. Γεωργιάδης: Αποφύγετε τον συνωστισμό-Επάρκεια υπάρχει (video)

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2wdvPPU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη