Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τις εργαζόμενες στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τις εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λεβαδέων. Αφού τις ευχαρίστησε για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν στηρίζοντας και φροντίζοντας καθημερινά τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που δεν αυτοεξυπηρετούνται, αλλά και τα άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες, ζήτησε στις σημερινές έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορονοϊού, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές διασφαλίζοντας πρωτίστως τη δική τους υγεία για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων παρότρυνε τις εργαζόμενες, εκτός από τις υπηρεσίες στήριξης που προσφέρουν στα ευπαθή άτομα, να τους προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη, να τους ενημερώνουν για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για να προστατευτούν έναντι του κορονοϊού καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτόν την όποια ανησυχία τους.

 

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενες ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με το έργο τους, αλλά και για τον τρόπο που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις σημερινές έκτακτες συνθήκες.

 

Τέλος, σε όλες τις εργαζόμενες διανεμήθηκαν προστατευτικές στολές, μάσκες, γάντια και αντισηπτικό υγρό ώστε να θωρακίσουν περαιτέρω την υγεία τους, καθώς είναι αναγκαίο να παραμείνουν υγιείς για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη την καθημερινή φροντίδα τους.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2xT0ZNd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη