Σε αυτοπεριορισμό κατ’οίκον ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Σε αυτοπεριορισμό κατ'οίκον ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Σε αυτοπεριορισμό κατ΄οίκον βρίσκεται από χθες ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης καθώς συμμετείχε στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης με φωτογραφίες του Τάκη Τλούπα την Κυριακή 8 Μαρτίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη και στην οποία παρέστη ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας ο οποίος έχει νοσήσει απο τον κορονοιό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ενημερώνονται όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια ότι πρέπει για 14 ημέρες συνολικά από την ημερομηνία της εκδήλωσης και άρα για εβδομάδα από σήμερα, να αυτοπεριοριστούν στο σπίτι τους, να παρακολουθούν την υγεία τους και να συνεννοηθούν με τον προσωπικό τους γιατρό με την πιθανή εμφάνιση οποιουδήποτε συμπτώματος

Παράλληλη η Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα θα παραμείνει κλειστή και σήμερα γίνεται απολύμανση των χώρων της.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Ql9R4r
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη