Κατ' οίκον εξυπηρέτηση ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες από το Δήμο Λεβαδέων

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τον κορονοϊό COVID – 19 και κατόπιν οδηγίας του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, ο Δήμος Λεβαδέων προχωρά στην καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και οι οποίοι αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Επισημαίνεται ότι η σχετική διευκόλυνση θα παρέχεται σε μοναχικά και ανήμπορα άτομα και αφορά στην εξυπηρέτησή τους ως προς τη διανομή στην οικία τους φαρμακευτικού υλικού και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης με δαπάνη που θα βαρύνει τους ίδιους. Εννοείται ότι οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λεβαδέων δεν οφείλουν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα, καθώς ο Δήμος γνωρίζει τις ανάγκες τους.
Για το λόγο αυτόν ο Δήμος Λεβαδέων καλεί τους δημότες που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες να υποβάλλουν σχετική δήλωση αδυναμίας εξυπηρέτησης, στα τηλέφωνα 22610 – 24984 και 22613 – 50869.
Δεν μετακινούμαστε, επικοινωνούμε με το Δήμο για τη στήριξη και εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2xSVU7B
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη