Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Να κλείσουν τα καταστήματα

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Να κλείσουν τα καταστήματα

Να κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα λόγω του κορονοϊού ζητά με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «σαν Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης ζητάμε άμεσα από την πολιτεία συντεταγμένα και για όλους το άμεσο κλείσιμο των καταστημάτων μας για λόγους υγείας όλων των πολιτών.
Είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να κλείσουν τα καταστήματα σήμερα ώστε να περιοριστούν όλοι στα σπίτια τους και να περάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ανώδυνα το υγειονομικό πρόβλημα που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας .
Παράλληλα ζητάμε:
1.Αναστολή όλων των φορολογικών, ασφαλιστικών και λοιπόν υποχρεώσεων των επιχειρήσεων μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης.
2.Επιβάρυνση όλου του κόστους των εργαζομένων (μισθολογικού και μη-μισθολογικού) από το κράτος για όσο διάστημα παραμένουν τα καταστήματα κλειστά και μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
3. Επίδομα για τους επιχειρηματίες και τους εμπόρους για να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους όσο διάστημα είναι κλειστά τα καταστήματα τους.
4.Αναστολή πληρωμής των πάσης φύσεως ρυθμίσεων προς το Δημόσιο, τους Ασφαλιστικούς φορείς, τα Τραπεζικά Ιδρύματα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους οργανισμούς ΔΕΚΟ, έως την ομαλοποίηση της κατάστασης.
5. Πάγωμα όλων των ενοικίων και αναστολή υποχρέωσης καταβολής τους για όλα τα καταστήματα που είναι κλειστά.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2vvuunu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.