Μητροπολίτης Μόρφου για κορονοϊό: Φταίνε οι σαρκικές αμαρτίες και οι εκτρώσεις

Στο θέμα του κορονοϊού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος και μάλιστα απέδωσε την εμφάνισή του σε μια σειρά αμαρτιών. O Μητροπολίτης Μόρφου έδωσε συμβουλές προς τους νεότερους ιερείς να μην πιστεύουν όσα λέγονται για τη μετάδοση του ιού από την Θεία Κοινωνία, ενώ εξέφρασε και την άποψη πως ο κορονοϊός θα λύσει προβλήματα, όπως αυτό του μεταναστευτικού. Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, στον κορονοϊό οδήγησαν τέσσερις ομάδες αμαρτιών. «Η Παλαιά Διαθήκη», είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου, «δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορονοϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών.

Ο κορονοϊός, είπε ο Μόρφου Νεόφυτος, είναι παράδοξος ιός. «Εάν η νέα τάξη πραγμάτων, κατάφερε να κλείσει το στόμα πολιτικών να ψηφίζουν νομοσχέδια αφύσικα, έξω από την παράδοση μας, έξω από την πίστη μας… Δεν είναι έτσι; Και καταλαβαίνεται τι εννοώ… Να μην με ξαναπάρουν για ανάκριση. Ας μείνουμε που θα έρθει το καλοκαίρι. Εάν οι πολιτικοί μας φοβήθηκαν τη νέα τάξη πραγμάτων, και το έραψαν και δεν είπαν τίποτα, και πριν ακόμα αποφασίσει ο Εισαγγελέας μας, ένοχος ο Μόρφου να σιωπήσει. Και τι είπαμε; Το αυτονόητο.»

«Οι αρχιερείς οι περισσότεροι είναι στο silence… Σιωπή… Άγιε Μόρφου… μου έκαναν υποδείξεις αυτά δεν λέγονται… Και τους λέω βλέπονται… (Γέλια)… Είναι γεμάτο το διαδίκτυο….. Εμείς δεν λέμε τίποτα… Τι ωραία… Δεν έμεινε οικογένεια που να μην απειλείται με διαζύγιο, από αυτά που βλέπουν…», πρόσθεσε και συνέχισε. «Τι σχέση έχει με τον κορονοϊό αυτό το πράγμα; Έχει… Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανείς πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

«Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες… Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία… Ο θεός να μας φυλάει… όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροπιστία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω… Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι.

via Press24.gr https://ift.tt/2vZTDXH

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.