Κορονοϊός: Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Σκορδά - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Κορονοϊός: Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Σκορδά - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Με ανάρτηση στα social media το βράδυ του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά μπήκε και εκείνη στη λίστα των διασήμων που ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό. Η ίδια είχε ταξιδέψει στη Ρώμη πρόσφατα μαζί με τον νέο σύντροφό της, οπότε ήταν στη λίστα με τα πιθανά κρούσματα, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια.

Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Φαίης - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Μπαίνοντας σε καραντίνα, αν και χωρίς συμπτώματα, η Σκορδά πήρε στον... λαιμό της και τους συνεργάτες της που όλοι μπαίνουν σε καραντίνα υποχρεωτικά.

Αρχικά, το Πρωινό δεν θα βγει στον αέρα για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Πρώτη η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες λίγη ώρα μετά το ποστ της Σκορδά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στο facebook:

"Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ.

Καλή δύναμη σε όλους μας"

To ποστ του Ουγγαρέζου:

"Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, πρέπει όμως να μείνω σε καραντίνα, επειδή ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα. Από τον ΕΟΔΥ μου είπαν όχι τεστ ακόμη" έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

{https://twitter.com/D_ougarezos/status/1239160207818797060?s=20}

kavatzikis38via Ειδησεις https://ift.tt/39VJyJT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.