Κορονοϊός: Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Σκορδά - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Κορονοϊός: Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Σκορδά - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Με ανάρτηση στα social media το βράδυ του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά μπήκε και εκείνη στη λίστα των διασήμων που ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό. Η ίδια είχε ταξιδέψει στη Ρώμη πρόσφατα μαζί με τον νέο σύντροφό της, οπότε ήταν στη λίστα με τα πιθανά κρούσματα, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια.

Σε καραντίνα όλο το Πρωινό λόγω της θετικής Φαίης - Οι αναρτήσεις των συνεργατών της

Μπαίνοντας σε καραντίνα, αν και χωρίς συμπτώματα, η Σκορδά πήρε στον... λαιμό της και τους συνεργάτες της που όλοι μπαίνουν σε καραντίνα υποχρεωτικά.

Αρχικά, το Πρωινό δεν θα βγει στον αέρα για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Πρώτη η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες λίγη ώρα μετά το ποστ της Σκορδά, ενώ το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στο facebook:

"Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ.

Καλή δύναμη σε όλους μας"

To ποστ του Ουγγαρέζου:

"Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, πρέπει όμως να μείνω σε καραντίνα, επειδή ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα. Από τον ΕΟΔΥ μου είπαν όχι τεστ ακόμη" έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

{https://twitter.com/D_ougarezos/status/1239160207818797060?s=20}

kavatzikis38



via Ειδησεις https://ift.tt/39VJyJT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη