Κλείνουν από την Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα

Την επέκταση του μέτρου αναστολής λειτουργίας και στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό ανακοίνωσε η κυβέρνηση, εντείνοντας τα μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από την Τετάρτη, ενώ εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ, οι επιχειρήσεις που συνδέονται με την τροφοδοσία της αγοράς, πρατήρια υγρών καυσίμων και τα τραπεζικά καταστήματα.
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» είπε η κ. Πελώνη στη διάρκεια της διαδικτυακής - λόγω συνθηκών – ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.
Ακόμη ανακοίνωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ' οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.
Επίσης όπως είπε, από αύριο και μέχρι τον Απρίλιο αναστέλλεται η εφαρμογή του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας.
naftemporiki.gr


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2Qia1cI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη