Καβάλα: Νέα μέτρα στο Γενικό Νοσοκομείο

Καβάλα: Νέα μέτρα στο Γενικό Νοσοκομείο

Νέα μέτρα στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας του νέου κορoνοϊού εφαρμόζονται από σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία όλων των τακτικών πρωινών και απογευματινών ιατρείων, τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία, όλες οι αιμοληψίες και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια.
Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο μόνο για επείγοντα περιστατικά. Όλοι οι ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού θα πρέπει αρχικώς να επικοινωνούν με τον γιατρό τους και να παίρνουν οδηγίες. Αν χρειαστεί να προσέλθουν στο Νοσοκομείο κρίνεται σκόπιμο να επικοινωνούν στο τηλ: 2513-501744 για την προσέλευσή του και να φοράνε, αν είναι δυνατό, απλή χειρουργική μάσκα.
Επιπλέον απαγορεύεται το επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο, η πύλη του Νοσοκομείου θα παραμείνει κλειστή και το αστικό λεωφορείο θα αποβιβάζει εκτός πύλης. Στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου θα σταθμεύουν μόνο τα οχήματα των εργαζομένων και κάθε άτομο που θα εισέρχεται στο Νοσοκομείο θα περνάει από έλεγχο και θα του γίνεται θερμομέτρηση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2xK63DD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη