Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Χίος- Τσεσμέ, λόγω κορονοϊού

Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Χίος- Τσεσμέ, λόγω κορονοϊού

Στη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Χίο- Τσεσμέ- Χίο προχωρούν από Δευτέρα, 16/3/20, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή, στην προσπάθεια λήψης μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Η ελληνική εταιρεία «Sunrise Tours» και οι τουρκικές «Turyol» και «Erturk» αποδέχθηκαν την πρόταση από την Κεντρική Λιμενάρχη Χίου Ειρήνη Αργύρη για διακοπή των πλοών για τις επόμενες 15 ημέρες.
Το τελευταίο δρομολόγιο πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα από την «Turyol» για τη μεταφορά όσων επισκεπτών βρίσκονται στις δύο πλευρές αντίστοιχα καθώς και νταλίκες.
Την διακοπή των δρομολογίων είχε ζητήσει και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Παντελής Βρουλής χωρίς να έχουν απαντήσει στο έγγραφό του οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς.

The post Διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Χίος- Τσεσμέ, λόγω κορονοϊού appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Qk7iQ5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη