ΕΔΑ Αττικής: Αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος - Πώς θα εξυπηρετούνται οι πολίτες

photo: pixabay

Αναστέλλεται από αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου, η λειτουργία του καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών της ΕΔΑ Αττικής στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Επιπλέον, η εταιρεία ενημερώνει πως θα εξυπηρετούνται από εδώ και πέρα οι πολίτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής, λόγω του κλεισίματος του καταστήματος εξαιτίας του κορονοϊού, όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας.

Πρόσθετες πληροφορίες από την ΕΔΑ Αττικής

Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού με συνεργάτες της εταιρείας θα αξιολογούνται ως προς την ανάγκη πραγματοποίησής τους κατόπιν σχετικής επικοινωνίας. Σήμερα 16.03.2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις, ενώ θα επανεξετασθεί και η δυνατότητα των επανασυνδέσεων, σε επικοινωνία πάντα με τους πελάτες.

Η έντυπη αλληλογραφία θα παραδίδεται στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στη Λυκόβρυση.

Έχει δρομολογηθεί από σήμερα υποχρεωτική τηλεργασία από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου για όσους εργαζόμενους είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει ότι το αναγκαίο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου και 'Αμεσης Επέμβασης, του τηλεφωνικού κέντρου ενημέρωσης των πολιτών και συνεργατών, το τεχνικό προσωπικό για τη λειτουργία και συντήρηση του δικτύου διανομής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι απαραίτητοι στο πεδίο για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει κατασκευαστικών έργων, συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους τηρώντας τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς και την εταιρεία.



via Ειδησεις https://ift.tt/33jS0jM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη