Σταμάτης Χαλβατζής : ΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ - ΕΙΤΕ ΟΧΙ

Αξιόλογη η πρωτοβουλία της συζύγου του Πρωθυπουργού που μας καλεί να βγούμε στο μπαλκόνι μας και να χειροκροτήσουμε την αυταπάρνηση και την προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ενός απαξιωμένου και με σοβαρές ελλείψεις δημόσιου συστήματος υγείας, ενάντια στην άνιση μάχη με την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και την χώρα μας.
Θα το εκτιμούσαμε αφάνταστα εαν αποδείκνυε με τις επόμενες πρωτοβουλίες της, προς την πλευρά της Κυβέρνησης αυτή τη φορά, ότι έχει πραγματικά κατανοήσει την τεράστια αξία στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ποιότητα ζωής του λαού μας. Ενδεικτικά αναφέρω την ενίσχυση σε προσωπικό, σε υλικοτεχνική υποδομή και σε αμοιβές  του προσωπικού αντίστοιχες με την προσφορά τους, ενάντια σε δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης που διαφημίζουν και εκθειάζουν το ιδιωτικό σύστημα υγείας, στο οποίο βεβαίως δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ο απλός πολίτης.


     Εάν δεν το κάνετε αυτό κα Μαρέβα πολύ φοβάμαι δικαιώνεται όλους όσους σας επιτέθηκαν και είναι πολλοί πρέπει να πώ, αποδίδοντας την πρωτοβουλία σας σε επικοινωνιακό παιχνίδι της Κυβέρνησης. Εσείς δε προσωπικά θα μείνετε στη συνείδησή μας ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέττα.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/38UYaI2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη