Θήβα : Απαλλαγή οικονομικής συμμετοχής για παιδικούς και ωδείο με απόφαση Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες από την πρωτόγνωρη κατάσταση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον περιορισμό την εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε:

 

Την απαλλαγή των οικογενειών από την υποχρέωση καταβολής οικονομικής συμμετοχής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού
Tην απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής της οικονομικής συμμετοχής για το ίδιο διάστημα για το Δημοτικό Ωδείο

 

Τέλος, ο Δήμαρχος Θηβαίων θα εισηγηθεί άμεσα στην Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο τη μείωση 30% του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων για τους καταστηματάρχες (αφορά την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων) για όσο διάστημα κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης .




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3b1bYlM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη