Κορονοϊός: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα - Τρίτος θάνατος στην Καστοριά

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, πρόκειται για έναν 70χρονο που κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέφερε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Είναι ο έκτος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, που καταλήγει σε ΜΕΘ έπειτα από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας που οδηγούν σε πολυοργανική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα oladeka.com και alphafm πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια. Οι γιατροί του έκαναν το τεστ για κορoνοϊό, ωστόσο εξέπνευσε πριν βγει το αποτέλεσμα. Τελικά, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ το δείγμα που είχε ληφθεί ήταν θετικό.

Η επίσημη ενημέρωση για τον νέο αυτό θάνατο θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.



via Press24.gr https://ift.tt/2Wq170J
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη