Νίκος Χαρδαλιάς: Ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναβαθμίζεται σε Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ορκωμοσία του κ. Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 στις 11:00 π.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Α. Σακελλαροπούλου.

Ο νέος Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο Υπουργείο Προστασίας, με ανάρτηση του στο Facebook ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και τόνισε πως «κάθε μέρα θα παλεύω να δικαιώσω την επιλογή του».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

"Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για εφησυχασμό, ούτε λεπτό για χάσιμο! Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την πατρίδα, για τους συμπολίτες μας!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρωθυπουργό μας για την εμπιστοσύνη του. Κάθε μέρα θα παλεύω να δικαιώσω την επιλογή του, θα προσπαθώ να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και καθημερινά ώστε όλοι οι Έλληνες, και να είναι και να νιώθουν ασφαλείς.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την δημόσια υγεία, για τους συμπολίτες μας, για την χώρα, επιβάλλεται εγρήγορση, συνεργασία και συνεννόηση. Και επιβάλλεται να αναδείξουμε ως Έλληνες αρετές και αξίες που πάντα μας ακολουθούσαν στην ιστορία μας! Ψυχραιμία, σοβαρότητα και κυρίως αυτοπειθαρχία!

Ο μόνος τρόπος για να προφυλάξουμε τους οικείους μας, τους αγαπημένους μας, τον τρόπο ζωής μας, τις γειτονιές μας, την πατριδα μας είναι η ατομική μας ευθύνη και είναι ένας: Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε σπίτι μας, εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες υγιεινής!

Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας στιγμές, με σχέδιο, όλοι μαζί, θα δώσουμε την μάχη μας, ενωμένοι, με ευθύνη, και θα τα καταφέρουμε…".



via Press24.gr https://ift.tt/39RtskE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη