Εβρος: Νέα επεισόδια στις Καστανιές - Πετροπόλεμος και δακρυγόνα

Εβρος: Νέα επεισόδια στις Καστανιές - Πετροπόλεμος και δακρυγόνα

Εξακολουθεί να είναι τεταμένη η κατάσταση στον Έβρο. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετανάστες από την πλευρά της Τουρκίας άναψαν φωτιές και πετούν πέτρες και δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά.

Στην περιοχή των Καστανιών έχουν μεταφερθεί εδώ και λίγες ημέρες φορητές τουρμπίνες. Πρόκειται για μεγάλους ανεμιστήρες, οι οποίοι αποδιώχνουν τα χημικά από τον αέρα, ενώ την ίδια στιγμή διαλύουν και τα προπετάσματα καπνού, βελτιώνοντας την ορατότητα.

Την ίδια στιγμή, σε 741 περιπτώσεις αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στον Έβρο σε μόλις ένα εικοσιτετράωρο, από τα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Το 24ωρο μεταξύ 06.00 το πρωί της Τετάρτης και 06.00 το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή του Έβρου έγιναν 3 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες είναι, 2 προερχόμενοι από το Τονγκο και ένας από το Πακιστάν.

Ενώ η παράνομη είσοδος στη χώρα αποτράπηκε σε 741 περιπτώσεις.



via Ειδησεις https://ift.tt/3cWpxET
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη