Δήμος Αλεξανδρούπολης: Τηλεφωνικά η εξυπηρέτηση πολιτών

photo: pexels

Αναστέλλεται από το δήμο Αλεξανδρούπολης η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία. Πλέον η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται τηλεφωνικά ή με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η δημοτική Αρχή, διευκρινίζει ότι:

  • Η διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των υπηρεσιών δεν θα έχει καμία επίπτωση στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών.
  • Θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία των δημοτών με το αρμόδιο τμήμα του δήμου, έτσι ώστε να ενημερώνονται εξειδικευμένα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξυπηρετηθούν για περιπτώσεις όπως: νέες ηλεκτροδοτήσεις, ή αλλαγή χρήσεως ακινήτων από ΔΕΔΔΗΕ, βεβαιώσεις μη οφειλής ΤΑΠ, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πληρωμή ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών προς το Δήμο, αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών από το ληξιαρχείο ή το δημοτολόγιο.
  • Οι πολιτικοί γάμοι που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα τελούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία έως και έξι ατόμων στη διάρκεια της τελετής, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

Τέλος, για έκτακτες και επείγουσες ανάγκες, οι δημότες μπορούν να προσέρχονται στο δημαρχείο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους και κατά τις ώρες 9.00-13.00. Κέντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας Δήμου Αλεξανδρούπολης 2551022222, Γραμμή δημότη 2551350234.



via Ειδησεις https://ift.tt/3bb8XQf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη