Σύνδεσμος ΙΚΤΕΟ: Ζητά την αναστολή της λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ λόγω κορονοϊού

Σύνδεσμος ΙΚΤΕΟ: Ζητά την αναστολή της λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ λόγω κορονοϊού

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ λόγων της εξάπλωσης του κορονοϊού ζητάει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΙΚΤΕΟ.

Όπως επισημαίνει, ο κορονοϊός θέτει ζήτημα απειλής των υπέρτατων αγαθών της ζωής και της υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εξάπλωση του κορονοϊού Covid 19 θέτει ζήτημα απειλής των υπέρτατων αγαθών της ζωής και της υγείας. Όπως σε όλα τα σημεία συνάθροισης κοινού, έτσι και στα ΚΤΕΟ υπάρχει υψηλότατος κίνδυνος μετάδοσης με όλες τις εξ αυτού του λόγου συνέπειες.

Η πρόσφατη παράταση της ισχύος των Δελτίων Ελέγχου έως την 30/4/2020 αδιαμφισβήτητα εντάσσει τις επιχειρήσεις των ΚΤΕΟ στις πληγείσες, αφού ανακόπτει την προγραμματισμένη πελατειακή ροή που διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους.

Ωστόσο, ατυχώς δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον άνω υπαρκτό κίνδυνο που απειλεί την υγεία και τη ζωή μας, αφού από τη μία στερεί από τα ΚΤΕΟ το αντικείμενο δράσης τους, αλλά από την άλλη δεν προβλέπει ρητά και πανηγυρικά την αναστολή λειτουργίας τους, με αποτέλεσμα να παραμένει ολοζώντανη η άνω κρίσιμη απειλή και η πραγμάτωση αυτής ή μη να εξαρτάται από την αυθαίρετη αντίληψη και την ανέλεγκτη κρίση του καθενός».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έτσι ιχνηλατούνται τα κρούσματα - Τα δύο επιχειρησιακά κέντρα που «δίνουν μάχη»



via Ειδησεις https://ift.tt/3d7Suhw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη