Η ΔΟΕ βράβευσε τον Προκόπη Παυλόπουλο για την προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βραβεύτηκε από τη ΔΟΕ για την προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα. Η βράβευση έγινε σε μία σεμνή τελετή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας από τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Απευθυνόμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Μπαχ είπε μεταξύ άλλων: «Κύριε Πρόεδρε σας απονέμουμε την τιμητική αυτή διάκριση, για την συμβολή σας στο Ολυμπιακό Κινημα, αφού όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας, υπηρετήσατε το Ολυμπιακό Πνεύμα. Και είμαστε βέβαιοι, ότι θα παραμείνετε κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπογράμμισε: «Αναγνωρίζουμε σε εσάς την προσωπικότητα που ηγείται της ΔΟΕ και έναν υπερασπιστή των ιδεωδών του Ολυμπισμού. Είστε ένας μεγάλος φίλος της Ελλάδας. Είναι ανάγκη, στην δύσκολη εποχή που ζούμε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, να συμβολίζουν το άριστο».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρόντες στην εκδήλωση, ήταν μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμένος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επίτροπος, Μαρία Γκάμπριελ, ο υπουργός Τουρισμού, Θεοχάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος.



via Press24.gr https://ift.tt/2wTmzAs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη