Κορονοϊός: Σε καραντίνα με συμπτώματα Τζώνη Καλημέρης και Χριστίνα Κοντοβά - ΦΩΤΟ

Άλλα δύο πρόσωπα της ελληνικής showbiz φαίνεται πως νοσούν από τον κορονοϊό. Πρόκειται για τους Τζώνη Καλημέρη και τη σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά οι οποίοι έχουν όλα τα συμπτώματα της νόσου.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο Τζώνη Καλημέρης στη διαδικτυακή κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο twitter. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα και πως πρέπει να μείνει σε καραντίνα επειδή είχε έρθει σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα.

Το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος, με ένα tweet - απάντηση σε εκείνο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η Χριστίνα Κοντοβά έχουν όλα τα συμπτώματα του covid - 19, και είναι περιττό -σύμφωνα πάντα με τη γιατρό τους- να κάνουν το σχετικό τεστ για να το επιβεβαιώσουν.

Αναλυτικά το tweet του Τζώνη Καλημέρη:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυϊκούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί».



via Press24.gr https://ift.tt/2IRGClC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη