Δήμος Χίου: Παράταση Προθεσμίας Διόρθωσης Τετραγωνικών

Δήμος Χίου: Παράταση Προθεσμίας Διόρθωσης Τετραγωνικών

Από το Δήμο Χίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 10 της ΠΝΠ 55/11-3-2020 παρατείνεται η προθεσμία διόρθωσης των τετραγωνικών μέχρι 30.6.2020.
Η όλη διαδικασία Δήλωσης και Διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά για τις επόμενες 14 ημέρες με πιθανότητα χρονικής επέκτασης του μέτρου.
Για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης του ακινήτου (άρθρο 51 του Ν.4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α΄) μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http//tetragonika.govapp.gr κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς του taxis σας.
Επίσης υπάρχει πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω των sites : υπουργείων Εσωτερικών (ypes.gr) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr) και του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (mindigital.gr).
Κατά το ίδιο χρονικό πλαίσιο οι αιτήσεις για την χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ (και τα συνημμένα σε αυτές δικαιολογητικά) θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο email: esoda@chios.gov.gr .
Απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται σε αυτές, τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αιτούντα ή το συμβολαιογράφο του καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα αποστέλλεται η βεβαίωση μετά την έκδοσή της.

Τέλος, λόγω της εντατικοποίησης των ενδεδειγμένων μέτρων πρόληψης και προστασίας έναντι του κορονοϊού παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να περιορίσουν στο απολύτως απαραίτητο την προσέλευσή τους στο τμήμα εσόδων του Δήμου Χίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2271351733 και 2271351732.

The post Δήμος Χίου: Παράταση Προθεσμίας Διόρθωσης Τετραγωνικών appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WiPpov
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη