Ο Λάκης Κομνηνός καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Λάκη Κομνηνό. Ο κορυφαίος ηθοποιός, σε μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλά για την πορεία του στον κινηματογράφο αλλά και για την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στα παρασκήνια των μεγάλων επιτυχιών του σινεμά αλλά και στους γάμους του, από τους οποίους απέκτησε τρεις γιους.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1.

Ποιος είναι ο Λάκης Κομνηνός

Το πραγματικό του όνομα είναι Απόστολος Πάστος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λέσβο. Φοίτησε για δύο χρόνια στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κ. Μιχαηλίδη. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα Κινηματογράφου και Θεάτρου στην Ακαδημία Τεχνών του Ιλινόις στις ΗΠΑ. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στην τραγωδία Αντιγόνη και στον κινηματογράφο στην ταινία Εγωισμός (με το όνομα Λάκης Πάστος). Διακρίθηκε στον κινηματογράφο σε ρόλους ωραίου και μοιραίου άνδρα, «αρχηγού των κακών», κατασκόπου - πράκτορα, ξένου (Γερμανού ή Άγγλου), ή νεαρού με πλούσια καταγωγή. Την περίοδο της ακμής της καριέρας του, οι θαυμάστριες τον λάτρευαν και τον κυνηγούσαν για ένα αυτόγραφο. Έχει υπογράψει τόσα αυτόγραφα που έχει ευχηθεί δημοσίως να ήταν λεφτά και τότε θα ήταν πλούσιος. Η ταινία που απογείωσε την καριέρα του ήταν «εκείνο το καλοκαίρι» του 1971, όπου συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Ναθαναήλ. Μια ερωτική και συνάμα δραματική ταινία, με μοντέρνα σκηνοθεσία, χωρίς γλυκανάλατες ατάκες, που γοήτευσε το κοινό. Κομνηνός και Ναθαναήλ ήταν δύο πανέμορφοι πρωταγωνιστές. Οι δύο ηθοποιοί έζησαν ένα μεγάλο έρωτα στο πανί και άρεσαν τόσο πολύ στον κόσμο ως ζευγάρι, που πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την επιθυμία να τους δουν μαζί και στην πραγματική ζωή. Έτσι δεν είχε γίνει και με άλλα αστέρια; Η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετικής. Μάλιστα, ο Λάκης Κομνηνός αποκάλυψε, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας υπήρχε μια επαγγελματική αντιπαλότητα μεταξύ τους και οι σχέσεις τους ήταν εντελώς τυπικές. Όταν έκλειναν οι κάμερες, οι δύο ηθοποιοί σχεδόν δεν μιλούσαν. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γίνουν φίλοι και να κάνουν καλή παρέα.



via Press24.gr https://ift.tt/2w18mS5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη