ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

«Έχουμε πάρει και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους πελάτες και για τους υπαλλήλους μας».

Αυτό δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της διοίκησης της ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Α.Ε. κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, με αφορμή τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη χώρα, λόγω του … σπιράλ της πανδημίας του κορονοϊού.

«Έχουμε προβεί σε απολύμανση όλου στόλου των λεωφορείων μας, καθώς επίσης και των κτιριακών μας εγκαταστάσεων. Οι υπάλληλοι τηρούν όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ο οποίος γνωστοποίησε και τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η εταιρεία.

«Έχουμε υποστεί σοβαρή μείωση του γραμμικού μας έργου, ενώ το τουριστικό κομμάτι, έχει για το επόμενο 15ήμερο τελειώσει. Έχουμε προβεί σε κάποιες μικρές, ανεπαίσθητες, περικοπές δρομολογίων».

Ο κ. Κουτσόγιωργας, αποκάλυψε, ότι έχει ήδη η διοίκηση συντάξει και αποστείλει σε αρμόδιους υπουργούς και αυτοδιοικητικούς, επιστολές με τις οποίες γνωστοποιεί το σοβαρό πρόβλημα, ζητώντας στήριξη και ενίσχυση.

Κάλεσε τέλος τους πολίτες, να εμπιστευτούν τις υπηρεσίες της ΚΤΕΛ Αρκαδίας και να στηρίξουν έμπρακτα, το έργο της.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2xqD4UW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη