Κορονοϊός - Κύπρος: Αναστέλλει όλες τις πτήσεις η Cyprus Airways - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

photo: pixabay

Αναστέλλει όλες της τις πτήσεις μέχρι τις 30 Απριλίου η Cyprus Airways μετά την ανακοίνωση των επιπρόσθετων μέτρων της κυβέρνησης της Κύπρου για την αποτροπή της εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τι θα γίνει με τα εισιτήρια.

Ειδικότερα, η Cyprus Airways θα προβεί σε ακύρωση όλων ανεξαιρέτως των πτήσεων που ήταν προγραμματισμένες από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 30 Απριλίου. Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις εν λόγω αλλαγές, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχουν το δικαίωμα 100% επιστροφής χρημάτων ή αλλαγής του εισιτηρίου τους για πτήσεις από 1η Μαΐου 2020 και μετά, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Οι αλλαγές στα εισιτήρια

Για αλλαγές σε εισιτήρια των οποίων η κράτηση έχει γίνει απευθείας με την Cyprus Airways, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Για αλλαγές σε εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, οι επιβάτες καλούνται να μιλήσουν με τον πράκτορά τους.



via Ειδησεις https://ift.tt/3d4MTII
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη