Κορονοϊός: Θετική η Όλγα Κιριλένκο - Η ανάρτηση του πρώην κοριτσιού του James Bond στο Instagram

Θετική στον κορoνοϊό βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός Όλγα Κιριλένκο που υποδύθηκε την Καμίλα Μόντες στο «Quantum of Solace», την πετυχημένη ταινία Τζέιμς Μποντ του 2008. Η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής ότι διαγνώστηκε με τον ιό έπειτα από περίπου μία εβδομάδα κατά την οποία είχε πυρετό. "Είμαι κλεισμένη σπίτι μετά τις εξετάσεις που έκανα και βγήκα θετική στον κορονοϊό. Στην πραγματικότητα ήμουν άρρωστη εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Πυρετός και κόπωση είναι τα κύρια συμπτώματα που έχω. Φροντίστε τον εαυτό σας και πάρτε στα σοβαρά την κατάσταση", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Κιριλένκο προσβλήθηκε από τον ιό μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας 'The Bay of Silence'.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail



via Press24.gr https://ift.tt/33r59aD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη