Κορονοϊός: Live η ενημέρωση πολιτικών συντακτών – Ανακοινώνονται νέα μέτρα

Κορονοϊός: Live η ενημέρωση πολιτικών συντακτών – Ανακοινώνονται νέα μέτρα

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής - λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ' οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Η κ. Πελώνη ανακοίνωσε την αναστολή του διακτυλίου μέχρι τέλος Απριλίου. Παράλληλα, ανέφερε πως από Τετάρτη μπαίνει λουκέτο στα καταστήματα λιανεμπορίου ενώ για τις εκκλησίες τόνισε οτι επιτρέπεται η είσοδος μόνο για ατομική λατρεία. Συνεπώς, δεν θα τελούνται μυστήρια, ούτε λειτουργίες.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό, καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση ανέφερε πως «στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια της υγείας όλων των συμμετεχόντων, το briefing από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ' αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.

H ενημέρωση θα ξεκινήσει στις 13:30:via Ειδησεις https://ift.tt/2QhR6Pe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.