Masterchef: Έξαλλη η Κατερίνα με τους συμπαίκτες της - Θα έλεγα ότι έχω τσουτσέκια όχι άνδρες - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ηνία της μπλε ομάδας του Masterchef ανέλαβε ως αρχηγός η Κατερίνα Λένη, μετά την απρόσμενη ανταλλαγή αρχηγών που ανακοίνωσαν οι κριτές. Κατά την διαδικασία παρασκευής φαγητού τα πράγματα ήταν περίεργα κι όχι πολύ ομαλά, ενώ η ειρωνική διάθεση μεγάλη. «Εγώ λέω με καλή διάθεση να τους βοηθήσω αν χρειάζονται κάτι γιατί βλέπω ότι έχουν αγχωθεί», είπε ο Διονύσης, με τους παίκτες της μπλε ομάδας να του απαντούν:«άσε το παραμύθι... Σε πήρε χαμπάρι η Κατερίνα και μας πήρε στην ομάδα της» .

«Σέβομαι τα χρόνια του, οπότε άστον να λέει», τόνισε η Κατερίνα.

Ο Ιωάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αρχηγό του: «Αγχώθηκα, άρχισα και τρέμω. Δεν καλοπιάνεται η Κατερίνα».

Μόλις το άκουσε η Κατερίνα εκνευρίστηκε τόσο πολύ που εκφράστηκε πολύ βαριά για τους άνδρες της ομάδας της: «Έχω τσουτσέκια κι όχι άνδρες στην ομάδα μου».

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/3baq7gM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη