Ναύπλιο :Ακυρώνεται το Mediterranean Yacht Show 2020

Ναύπλιο :Ακυρώνεται το Mediterranean Yacht Show 2020

Υπό το πρίσμα των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19, o Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2020, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 6 χρόνια στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με υπευθυνότητα και σεβασμό στη διοργάνωση, έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης διεθνώς. Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα για τους διοργανωτές .

Πέραν από το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλίου και τον Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, οι σχετικές ταξιδιωτικές οδηγίες και απαγορεύσεις πτήσεων οι οποίες βρίσκονται σε ισχύ το τρέχον διάστημα από πολλές χώρες (και ενδεχομένως επεκταθούν στο εγγύς μέλλον) καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του show όσον αφορά στις μεταφορές.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για την τροπή των γεγονότων και ελπίζουμε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι εξελίξεις να είναι θετικές, ώστε όλοι να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάκαμψη του κλάδου και τη διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show 2021…» τονίζει ο Δήμος Ναυπλίου

Φωτο: Αρχείο ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3d5yYCf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη