Αρνητικός στον κορoνοϊό 72χρονος στο Βελεστίνο

Αρνητικός στον κορoνοϊό  72χρονος στο Βελεστίνο

Αρνητικός στον κορoνοϊό είναι ένας 72χρονος άνδρας από το Βελεστίνο που σήμερα το πρωί πήγε στο Κέντρο υγείας του Βελεστίνου πιστεύοντας ότι έχει  ηλικιωμένος στο Βελεστίνο συμπτώματα του κορonoϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, αποχαρακτηρίστηκε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Σε ανάρτησή του στο Facebook  ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, αναφέρει ότι μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε με το Κ. Υ. Βελεστίνου σχετικά με το πρωινό περιστατικό, ενημερώθηκε ότι οι γιατροί του Κέντρου Υγείας επικοινώνησαν άμεσα με τον ΕΟΔΥ που τους παρέπεμψε στο Κέντρο Αναφοράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, από όπου και τους διαβεβαίωσαν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του ύποπτου κρούσματος για κορωνοϊό. Ο δήμαρχος ζητά την προσοχή όλων στα δημοσιεύματα, συνιστά ψυχραιμία, όχι πανικό και τήρηση των κανόνων προφύλαξης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3aO4iTY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη