Καβάλα: Μέτρα του δήμου Καβάλας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορoνοϊού

Καβάλα: Μέτρα του δήμου Καβάλας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορoνοϊού

Ο Δήμος Καβάλας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορoνοϊού, έχει προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Επίσης εφαρμόζεται αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες ενώ ανεστάλη η λειτουργία της Δημοτικής Σχολής Χορού και κάθε δραστηριότητα στο Πολιτιστικό Κέντρου του δήμου, στο κτίριο «Πυθαγόρας». Τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ισχύει αναστολή λειτουργίας του ΚΕΠ της Δημοτικής Αγορά. Οι πολίτες της περιοχής θα εξυπηρετούνται από το ΚΕΠ που βρίσκεται στο ισόγειο της Πρώην Νομαρχίας.
Επιπλέον, ο Δήμος Καβάλας καλεί τους πολίτες να προσέρχονται στις συναλλασσόμενες με το κοινό υπηρεσίες, μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα ατομικής υγιεινής και στις επίσημες ανακοινώσεις των κρατικών φορέων, για την καλύτερη δυνατή προάσπιση της δημόσιας υγείας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2wa59zG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη