Καλαμάτα: Αναστάτωση στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας - Κατέρρευσε δρομέας (pics & vid)

Καλαμάτα: Αναστάτωση στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας - Κατέρρευσε δρομέας (pics & vid)

Το ταξίδι της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία, στέλνοντας παράλληλα λάμψη αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο για καλύτερες ημέρες.

Η φλόγα άναψε με φυσικό τρόπο μέσω του κοίλου κατόπτρου στα χέρια της πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου.

Η πρώτη λαμπαδηδρόμος ήταν η Αννα Κορακάκη, η οποία στο μνημείο Πιερ Ντε Κουμπερντέν, παρέδωσε τη δάδα στη χρυσή Ολυμπιονίκη στο Μαραθώνιο το 2004 στην Αθήνα, Μιζούκι Νογκούτσι.

Στη συνέχεια ως τρίτος λαμπαδηδρόμος έτρεξε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και τέταρτη η Επίτροπος, Μαρία Γκάμπριελ. Πρώτος σταθμός της λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους είναι απόψε η Καλαμάτα.

εικόνα Viber 2020 03 12 18 41 03

Τα απρόοπτα πάντως δεν έλειψαν, καθώς κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» της Ολυμπιακής Φλόγας και όταν είχε φτάσει στην Κυπαρισσία, μέλος της ιαπωνικής αποστολής έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός πανικός από τους διοργανωτές, αλλά και από τον απλό κόσμο που παραυρέθηκε στο σημείο για να παρακολοθήσει το τελετουργικό. 

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που χωρίς να χάσει χρόνο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου του υποβλήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Dikaiologitika News από το συμβάν:

 



via Ειδησεις https://ift.tt/38Pndfz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη