Τζόνι Ντεπ: Στα δικαστήρια με τη Sun για τη διαμάχη με τη Χερντ

Ο τρόπος με τον οποίο ο Τζόνι Ντεπ έχασε μέρος του μεσαίου δαχτύλου του είναι το σημείο "κλειδί" στην αγωγή που έκανε ο Χολιγουντιανός σταρ εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Sun.

Ο Ντεπ μηνύει τον εκδότη του News Group Newspapers (NGN) για ένα άρθρο του 2018 όπου αναφερόταν ότι ήταν βίαιος και κακοποιούσε την τέως σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Σε ακροαματική διαδικασία την Τετάρτη, ο εκδοτικός όμιλος είπε ότι ο ηθοποιός τραυματίστηκε όταν επιτέθηκε στη Χερντ το 2015 υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Αλλά ο ίδιος ο Ντεπ υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε όταν η τέως πλέον σύζυγός του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι εναντίον του. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2011, παντρεύτηκαν το 2015 και πήραν διαζύγιο το 2017.

Η Χερντ που δίνει αποδεικτικό υλικό στη Sun κατηγορεί τον τέως σύζυγό της ότι τη χτύπησε και τη στραγγάλισε ενώ ήταν σε διακοπές στην Αυστραλία. Υποστηρίζει ότι ο Ντεπ έσκισε το δάχτυλό του ενώ έσπαγε ένα τηλέφωνο στον τοίχο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του εκδοτικού ομίλου, Άνταμ Βολάνσκι. Όμως ο Τζόνι Ντεπ διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι η Χερντ του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι που έσπασε αι του έκοψε το δάχτυλο προτού εκείνη σβήσει το τσιγάρο της στο δεξί μάγουλό του. Ο Βαλάνσκι τόνισε ότι οι ισχυρισμοί των δυο τους είναι διαμετρικά αντίθετοι και υποστήριξε ότι όσα λέει ο Ντεπ υπονομεύτηκαν από τα μηνύματα που έστειλε αργότερα στον γιατρό του. Στο πλευρό του Ντεπ έχουν σταθεί η Γουινόνα Ράιντερ, η Βανέσα Παραντίς αλλά και η συμπρωταγωνίστριά του Πενέλοπε Κρουζ που σε γραπτές δηλώσεις τους εξέφρασαν το σοκ και την έκπληξή τους από τους χαρακτηρισμούς και τις κατηγορίες για βιαιοπραγία που του αποδίδει η Χερντ, σύμφωνα με το BBC.



via Press24.gr https://ift.tt/2QpLQJy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη