Κορονοϊός: Συζητήσεις στη Super League για διακοπή του πρωταθλήματος

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μη διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/3) οι αγώνες για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1! Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, από το NBA μέχρι και την UEFA που εξετάζει να διακόψει από σήμερα κιόλας τις διοργανώσεις της, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί να έχουν ήδη παρθεί μέτρα με την απόφαση περί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πλέον στη λίγκα γίνονται συζητήσεις για… γενική διακοπή. Αυτή την ώρα υπάρχουν επαφές μεταξύ των ομάδων και στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος και αναβολή των πλέι οφ μέχρι νεοτέρας, αφού είναι προφανές ότι είναι εντονότατος ο προβληματισμός με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού

via Press24.gr https://ift.tt/2IJtwGZ

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη