Όμιλος Λαμιωτών: Το υπέροχο αυτό κτίριο, απομεινάρι της Λαμίας, που κάποιοι έζησαν κάτω από διαφορετικές καταστάσεις,....άντεξε στο χρόνο!!!


Καλημέρα σας φίλοι μας!!!

Το υπέροχο αυτό κτίριο, απομεινάρι της Λαμίας, που κάποιοι έζησαν κάτω από διαφορετικές καταστάσεις,....άντεξε στο χρόνο!!! Με σοβαρά "τραύματα "....και εις πείσμα των καιρών, αλλά και του ιδιοκτήτη του, έστω και "τραυματισμένο ",....κοσμεί με την μεγαλοπρεπή παρουσία του, μέχρι σήμερα την πόλη της Λαμίας!

Βρίσκετε, στη συμβολή των οδών Βασακάρη και Μαρκοπούλου.

Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έχει και άλλο υπέροχο κτίριο στην κατοχή του, σε μεταξύ μας συνομιλία, αναφέρθηκε στην παντελή αδιαφορία της πολιτείας, σε όλες τις βαθμίδες της,....να ενδιαφερθεί και να συντηρήσει την ιστορία της !!!....

Λυπηρό αλλά η πραγματικότητα, δυστυχώς είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε...Ως Όμιλος Λαμιωτων ,πιστεύουμε στην συλλογικότητα στην προσπάθεια, για το κοινό συμφέρον,σε οποιονδήποτε τομέα.
Έχοντας αυτό ως εφαλτήριο ,πιστεύουμε, ότι η Δημοτική Αρχή της πόλης, σε συνεργασία με φορείς,...που έχουν προβάλει η προβάλλουν την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, μπορεί, να ξεκινήσει με βήματα αργά, σταθερά και ουσιαστικά,μια προσπάθεια _έργο, καταγραφής και πιθανής διάσωσης τους!!!

Ο Όμιλος Λαμιωτών,είναι και θα είναι πάντα πρόθυμος, να συμβάλει με ότι διαθέτει, σε οποιαδήποτε μορφή κίνησης, προς την κατεύθυνση διάσωσης,ανάδειξης,αξιοποίησης και προβολής της ιστορίας μας!!!

(Αρχείο: Ομίλου Λαμιωτών)Από το Blogger.