Βρετανία: Ο Τζόνσον θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά ανησυχούν οι γιατροί και η σύντροφός του - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική συνομιλία είχε ο Μπόρις Τζόνσον με τον Ντόμινικ Ράαμπ, καθώς αναρρώνει από κορονοϊό στο πρωθυπουργικό εξοχικό στο Τσέκερς, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στη δουλειά. Ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού είπε ότι αυτός επικοινώνησε με τον υπουργό Εξωτερικών αλλά δεν εργάζεται ακόμη από το Τσέκερς. Πηγές είπαν στη MailOnline ότι ο κ. Τζόνσον ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ την επόμενη εβδομάδα ωστόσο η έγκυος σύντροφός του και οι γιατροί ανησυχούν ότι μπορεί να είναι πολύ σύντομο αυτό μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

"Συνεχίζεται η ανάρρωσή του στο Τσέκερς, δεν απασχολείται σε κυβερνητικό έργο. Επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του" επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ. Ο Τζόνσον δεν είχε επικοινωνία ούτε με ξένους ηγέτες αν και η Κάρι Σίμοντς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ η οποία ήταν και αυτή που τηλεφώνησε.



via Press24.gr https://ift.tt/3aizydh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη