«Η ώρα της πτώσης» – Η αστυνομική σειρά μυστηρίου, με την Γκίλιαν Άντερσον, στην ΕΡΤ1

«Η ώρα της πτώσης» – Η αστυνομική σειρά μυστηρίου, με την Γκίλιαν Άντερσον, στην ΕΡΤ1

Μυστήριο, αγωνία και ένα ανελέητο κυνηγητό μεταξύ μιας δυναμικής ντετέκτιβ και ενός κατά συρροήν δολοφόνου συνθέτουν τα βασικά στοιχεία πλοκής της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Η ώρα της πτώσης» (The fall), με πρωταγωνίστρια την Γκίλιαν Άντερσον, που κάνει πρεμιέρα -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση– στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 21 Μαΐου, στις 00:15.

 

Η δημοφιλής ηθοποιός Γκίλιαν Άντερσον υποδύεται την ντετέκτιβ Γκίμπσον, μια επιτυχημένη ερευνήτρια της αστυνομίας, που προσπαθεί να εξιχνιάσει πολύπλοκους φόνους.

Η νέα σειρά, συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2013-2016, θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15.

Σενάριο: Άλαν Κίμπιτ

Σκηνοθεσία: Γιάκομπ Βερμπούγκεν

Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζον Λιντς, Σιμόν Ντελάνι, Λάουρα Ντόνελι, Στιούαρτ Γκράχαμ, Μάικλ ΜακΕλιάτον, Μπρόνα Γουό, Ίαν ΜακΕλχίνεϊ.

Τι θα δείτε στα επεισόδια
Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, στις 00:15

Επεισόδιο 1ο Μια υπόθεση φόνου στο Μπέλφαστ καταλήγει σε αδιέξοδο και η αστυνομία ζητεί τη βοήθεια της ντετέκτιβ Γκίμπσον για να βρεθεί ο δολοφόνος. Στο Μπέλφαστ ζει και εργάζεται o Σπέκτορ, ένας σύμβουλος γάμου που δείχνει να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Κάποιες νύχτες λέει πως εργάζεται σε γραμμή υποστήριξης, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική… Ο Σπέκτορ διαπράττει φόνους τριαντάχρονων γυναικών που τους έχει μελετήσει και σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, στις 00:15

Επεισόδιο 2ο Η Γκίμπσον αρνείται να μιλήσει σε δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας, που θέλει να μάθει τη σχέση της με την υπόθεση Μονρόε.

Την επόμενη μέρα διαβάζει άρθρο του δημοσιογράφου σχετικά με την άφιξή της στο Μπέλφαστ. Όταν την καλούν στο σημείο όπου έχει γίνει ένας ακόμη φόνος, οι χειρότεροι φόβοι της ντετέκτιβ Γκίμπσον βγαίνουν αληθινοί, καθώς ο Σπέκτορ συνεχίζει να δρα ανενόχλητος στο Μπέλφαστ, σκοτώνοντας ανυποψίαστες γυναίκες…

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bK65JQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη