Τα πιο χαριτωμένα «(Γ)Λυκάκια» έρχονται στην ΕΡΤ1

Τα πιο χαριτωμένα «(Γ)Λυκάκια» έρχονται στην ΕΡΤ1
Tην τρυφερή κωμική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων (3D animation), συμπαραγωγής ΗΠΑ-Ινδία-Καναδά 2010 «(Γ)Λυκάκια» (Alpha and Omega), θα απολαύσουν οι μικροί τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 21:30.

Η Κέιτ και ο Χάμφρεϊ είναι δυο γλυκά λυκάκια. Μοιάζουν πολύ, αλλά δεν είναι ίδιοι. Ο Χάμφρεϊ είναι λύκος Ωμέγα, χαζεύει με τους ρέμπελους φίλους του και παίζει ηλεκτρονικά με ακόμη πιο αργόσχολους σκίουρους. Η Κέιτ είναι λύκος Άλφα, είναι πειθαρχημένη, συγκροτημένη και ανίκητη. Πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να συνυπάρξουν. Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια. Όταν δασοφύλακες τους μεταφέρουν διά της βίας στην άλλη άκρη του δάσους, οι δύο λύκοι θα μάθουν όχι μόνο να ανέχονται ο ένας τον άλλον, αλλά και να βασίζονται πάνω του για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Μια μεγάλη περιπέτεια τους φέρνει πιο κοντά και τους δίνει το κουράγιο ν' ανατρέψουν βασικούς νόμους της αγέλης, όπως αυτόν που απαγορεύει να παντρεύονται οι λύκοι Άλφα με τους Ωμέγα.

Κωμική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων (3D Animation), συμπαραγωγής ΗΠΑ-Ινδία-Καναδά 2010

Σκηνοθεσία: Anthoni Bell, Ben Gluck

Σενάριο: Chris Denk, Ben Gluck, Steve Moore

Μουσική: Chris Bacon

Διάρκεια: 90΄

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bhm0yQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη