20 προσλήψεις στο Δήμο Τανάγρας

20 προσλήψεις στο Δήμο Τανάγρας
20 προσλήψεις στο Δήμο Τανάγρας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου είκοσι (20) ατόμων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αυτές αναγράφονται στον Πίνακα Α, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (Συνημμένο Υπόδειγμα) με όλα τ' απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e - mail : tanagra @ tanagra . gr ή στα Γραφεία των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τανάγρας, Παμμεγίστων Ταξιαρχών 1 , Σχηματάρι και ειδικότερα στο Γραφείο Πρωτοκόλλου – ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - (αρμόδιος υπάλληλος κ. Καλμπένης Δημήτριος), εντός προθεσμίας η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της παρούσας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δηλαδή από Πέμπτη 21-5-2020 μέχρι και Δευτέρα 1-6-2020).

Η προκηρυξη ΕΔΩ



via Ειδησεις https://ift.tt/2WMlNjd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη