«ΜΟΝΟ 25 θάνατοι είναι από κορονοϊό!» ΣΑΛΟΣ με βίντεο γιατρού που το ...μάζεψε


Βίντεο με μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι ο κορωνοϊός είναι απάτη. Τεκμήριο του ισχυρισμού αποτελεί εμφανιζόμενη δήλωση της "λοιμωξιολόγου – πνευμονολόγου Κοτάκη" από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, η οποία μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα.
Στο βίντεο τρεις γυναίκες προβαίνουν σε δηλώσεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό. Στο βίντεο ακούμε:
"Η υπεύθυνη λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κυρία Κοτάκη, ενημέρωσε την κυρία Πρίφτη, επειδή είναι κολλητές, ότι τα 25 είναι από κορωνοϊό, τα υπόλοιπα είναι μούφα".
Ο εικονολήπτης, σε αυτό το σημείο συμπληρώνει "Άρα είναι μια μεγάλη απάτη, μας κοροϊδεύουν" και η μαρτυρία συνεχίζει ως εξής: "εκατόν σαράντα (140) θάνατοι, οι είκοσι πέντε (25) είναι από κορωνοϊό τα υπόλοιπα είναι από φυσικά αίτια".

Ο εικονολήπτης είναι ο οδοντίατρος Κώστας Νικολόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός στην Γλυφάδα. Επίσης το 2012, μαζί με τονΠέτρο Yuvanoglu, ίδρυσε την κλινική SameDay Dental Implants Clinic στο Ντουμπάι, όπου είναι επίσης συν-διευθυντής του Branemark Osseointergration Center-Dubai.

Το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"πάντως αναφέρει  ότι δεν υπάρχει λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος με όνομα Κοτάκη ή Κοντάκη ή έστω κάποιο παραπλήσιο επώνυμο.

Στις 6/5/2020,και αφού το βίντεο είχε διαδοθεί με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ο  Κ. Νικολόπουλος  που το κατέγραψε δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως το έκανε χάριν αστεϊσμού, ενώ η κοινοποίησή του αποτελεί προϊόν κακόβουλης ενέργειας.via Press24.gr https://ift.tt/2LbPkMQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.