«ΜΟΝΟ 25 θάνατοι είναι από κορονοϊό!» ΣΑΛΟΣ με βίντεο γιατρού που το ...μάζεψε


Βίντεο με μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι ο κορωνοϊός είναι απάτη. Τεκμήριο του ισχυρισμού αποτελεί εμφανιζόμενη δήλωση της "λοιμωξιολόγου – πνευμονολόγου Κοτάκη" από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, η οποία μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα.
Στο βίντεο τρεις γυναίκες προβαίνουν σε δηλώσεις αναφορικά με το νέο κορωνοϊό. Στο βίντεο ακούμε:
"Η υπεύθυνη λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, κυρία Κοτάκη, ενημέρωσε την κυρία Πρίφτη, επειδή είναι κολλητές, ότι τα 25 είναι από κορωνοϊό, τα υπόλοιπα είναι μούφα".
Ο εικονολήπτης, σε αυτό το σημείο συμπληρώνει "Άρα είναι μια μεγάλη απάτη, μας κοροϊδεύουν" και η μαρτυρία συνεχίζει ως εξής: "εκατόν σαράντα (140) θάνατοι, οι είκοσι πέντε (25) είναι από κορωνοϊό τα υπόλοιπα είναι από φυσικά αίτια".

Ο εικονολήπτης είναι ο οδοντίατρος Κώστας Νικολόπουλος, Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός στην Γλυφάδα. Επίσης το 2012, μαζί με τονΠέτρο Yuvanoglu, ίδρυσε την κλινική SameDay Dental Implants Clinic στο Ντουμπάι, όπου είναι επίσης συν-διευθυντής του Branemark Osseointergration Center-Dubai.

Το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"πάντως αναφέρει  ότι δεν υπάρχει λοιμωξιολόγος – πνευμονολόγος με όνομα Κοτάκη ή Κοντάκη ή έστω κάποιο παραπλήσιο επώνυμο.

Στις 6/5/2020,και αφού το βίντεο είχε διαδοθεί με χιλιάδες κοινοποιήσεις, ο  Κ. Νικολόπουλος  που το κατέγραψε δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως το έκανε χάριν αστεϊσμού, ενώ η κοινοποίησή του αποτελεί προϊόν κακόβουλης ενέργειας.



via Press24.gr https://ift.tt/2LbPkMQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη