Κορονοϊός: Πέθανε διάσημος ράπερ στα 47 του χρόνια - BINTEO

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός Βρετανός ράπερ Τy από επιπλοκές κορονοϊού. Ο θάνατος του καλλιτέχνη επιβεβαιώθηκε από την ομάδα του. Ο Τy νοσηλεύτηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα έπειτα από επιπλοκές σχετιζόμενες με κορονοϊό. Ο ράπερ, που το πραγματικό του όνομα ήταν Ben Chijioke, είχε προταθεί για βραβείο Mercury, για το επιτυχημένο άλμπουμ του Upwards.

Ο Ty διακομίστηκε στο νοσοκομείο με επιπλοκές που σχετίζονταν με κορονοϊό. Τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στη συνέχεια δέχθηκε παροχή οξυγόνου αλλά βγήκε από την Εντατική όταν η κατάστασή του βελτιώθηκε. Αλλά τελικά δεν κατάφερε να αναρρώσει.

Έγινε γνωστός το 2001 με το πρώτο άλμπουμ του The Awkward, ενώ με το δεύτερο το 2004 διεκδίκησε το βραβείο Mercury. Κυκλοφόρησε άλλα τρία άλμπουμ με το τελευταίο του να είναι το 2018 "A Work Of Heart". Πέρυσι σχημάτισε ένα γκρουπ σε συνεργασία με τους ράπερ Blak Twang και Rodney P.



via Press24.gr https://ift.tt/2yIdUSG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη